Een frietpatat* met satésaus, speciaal, stroganoff of stoofvlees is wel bekend in elke cafetaria. Wij zijn nu op zoek naar de meest verrassende toppings, regionale sensatie en de lekkerste loaded fries.
Lees meerEen frietpatat* met satésaus, speciaal, stroganoff of stoofvlees is wel bekend in elke cafetaria. Wij zijn nu op zoek naar de meest verrassende toppings, regionale sensatie en de lekkerste loaded fries.
Lees meerDe Japanse gyoza's zijn overal ter wereld zeer populair. De gyoza is een dun deegvelletje gevuld met groenten en kip en je kunt ze eten tijdens de lunch, als tussendoortje of bij het avondeten. Je kunt gyoza's op verschillende manieren bereiden: bakken, braden, stomen of frituren!
Lees meerVerras je gasten elke dag met een bijzondere soep. Genieten tijdens de regenachtige herfstdagen en de koude wintertijd. Een marge rijk product, ideaal als voorgerecht, eenvoudige bereiding en eenvoudig aan te passen met jouw eigen garnituur.
Lees meer